Welkom

Een eigen website nodig? Problemen met de oude website of beheerder daarvan? Bestaande website moderniseren, schaalbaar maken, uitbreiden met koppelingen naar social media of met nieuwe slimme toepassingen?
Whizz U maakt websites, die uw bedrijf, passie en/of activiteiten emotioneel en visueel passend verbeelden voor uw klant of gebruikersgroepen. Zie mijn portfolio voor voorbeelden.

Whizz U kan personen of groepen Wijzer op internet maken door websites in WordPress te maken, die je goedkoop en gemakkelijk zelf kunt onderhouden of laten onderhouden, waardoor je niet van één websitebouwer afhankelijk bent en je steeds de nieuwste standaarden gebruikersvriendelijk kunt toepassen.

Whizz U is allround:

  • advies en hulp bij de keuze en registratie van geschikte en beschikbare domeinnamen en webhosting; instructie m.b.t. aan de website gekoppelde en professionele (email)postbussen;
  • creatieve verbeelding van de kernactiviteit(en) en kwaliteiten; met feeling voor opmaak en kleurgebruik van de website en/of passend bij reeds bestaande huisstijl;
  • advies en hulp bij webteksten en keuze van beeldmateriaal
  • bewerking en gebruik van fotomateriaal, advies over geldende auteurs- en kopieerrechten;
  • rekening houdend met uw wensen en smaak;
  • hulp en advies bij installatie en gebruik van plugins die functionaliteiten aan de website toevoegen, koppelingen met social media, nieuwsbrieven ed.
  • Whizz-u verzorgt ook lezingen, workshops, trainingen op maat bv. over Social media, APPs, veilig en slim PC- en internetgebruik voor diverse gebruikersgroepen, voor privé- of zakelijk gebruik;

; winnares:
Moniques Licht en Textiel
Whizz U verzorgde op 19 november 2015 een workshop Social Media voor vrijwilligers in regio Parkstad.
Whizz U verzorgde op 11 juni 2015 een workshop Social Media voor vrijwilligers in regio Vaals-Gulpen-Wittem-Valkenburg.
Whizz U verzorgde op 20 mei 2015 een workshop Digitale Nieuwsbrief maken (MailChimp) voor vrijwilligers in regio Vaals-Gulpen-Wittem-Valkenburg.
Whizz U verzorgde op 21 januari 2015 voor vrouwen van Miet en Griet een workshop (over veiligeid en privacy op) Internet enzo…
; winnaar: http:www.vieconvert.nl (installatie website & instructie hoe deze zelf te onderhouden)
Whizz U nam deel aan de 2e Maatschappelijke Beursvloer van Parkstad aan Zet, donderdag 6 november 2014 en maakte weer enkele bijzondere matches, zoals met Buddyzorg Limburg en met Stichting hart onder de Riem.
Whizz U was standhouder op de Markt van Miet en Griet, ter gelegenheid van internationale vrouwendag 2014 in het Cultuurhuis van Heerlen.
Whizz U was standhouder op de Kerstmarkt van Miet en Griet, zondag 15 december 2013 in het Cultuurhuis te Heerlen.
Whizz U had een speciaal aanbod voor de bezoekers aan de opening van Wante Sport, 1 december 2013 (voor wie Whizz U de website en het logo heeft gemaakt).
Whizz U was standhouder op de Startersdag van de Kamer van Koophandel, zaterdag 2 november 2013, stand 2 in hotel Van der Valk te Urmond.
Whizz U verzorgde de Workshop Social Media voor ex-gedetineerden van Stichting Exodus, juli 2013.
Whizz U verzorgde op 6 juni de Workshop handige apps ter voorbereiding op de vakantie en voor de verwerking van foto’s en filmpjes in de bibliotheek van Brunssum.
Whizz U verzorgde op 6 mei de Workshop Lezen op de iPad, andere tablads, smarthphones en de bibliotheek in de bibliotheek van Brunssum (zie slideshow hieronder);
Whizz U was deelnemer aan de 1e Maatschappelijke Beursvloer van Parkstad aan Zet, 25 april 2013.
Whizz U was standhouder op de Startersdag van de Kamer van Koophandel, 3 november 2012, stand 22.
Whizz U was standhouder op de Markt van Miet en Griet, ter gelegenheid van internationale vrouwendag in het Cultuurhuis van Heerlen.